Autovarustelu

Monipuoliset sähkövarusteet autoihin ja muihin ajoneuvoihin

MH-Turva Oy on ajoneuvojen sähköisten lisävarusteiden asiantuntija. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa ja asentaa ne huolella paikoilleen ajoneuvon mallista ja merkistä riippumatta. Tutustu alla olevaan tuote- ja palveluvalikoimaamme!

Webasto-lämmittimet

Asennamme Webaston helppokäyttöisiä ja kestäviä lämmittimiä, jotka lämmittävät auton sisätilat ja sulattavat sen tuulilasin. Esilämmitetty moottori säästää polttoainetta ja moottoria sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Lisätietoa

Dräger-alkolukot

Dräger Interlock XT on ajonestolaite, joka sopii niin vapaaehtois- kuin valvotun ajo-oikeuden käyttöön. Asennamme alkolukkoja ympäri Suomen - vaikka asiakkaan luona.

Lisätietoa

Viihde-elektroniikka

Meiltä saat autohifin merkkituotteet sekä muut ajoneuvojen viihdelaitteet soittimista ja kaiutinelementeistä alkaen. Asennamme viihdelaitteita kaikkiin ajoneuvoihin.

Yhteydenotto

Ajopiirturit

Digitaaliset Siemens VDO -ajopiirturit ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia laiteita, jotka keräävät tiedot elektronisesti ajopiirturin massamuistiin ja kuljettajakortille. Tiedot on helppo ladata tietokoneelle.

Kysy lisää

Nopeudenrajoittimet

Asennamme Siemens VDO -nopeudenrajoittimet kilpailukykyiseen hintaan joko toimipisteessämme Tampereella tai asiakkaan luona Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Kysy lisää

Vakionopeudensäätimet

VDO Pedal Interface II Standard -vakionopeudensäädin on helppo liittää nopeudenrajoittimeen. Vakioajonopeus voidaan asettaa liikenteen ja tieolojen mukaan. Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä!

Yhteydenotto

Hälyttimet

MH-Turva Oy myy ja asentaa vakuutusyhtiöiden hyväksymiä hälyttimiä, 2-suuntaisia hälyttimiä sekä muita hälyttimiä autoihin. Meiltä saat myös moottoripyörä- ja venehälyttimet!

Kysy lisää

Muut tuotteet ja palvelut

Meiltä myös:

  • Keskuslukitukset ja kauko-ohjaimet

  • Sireenit

  • Tunnistimet ja puhemoduulit

  • Vikadiagnoosit ja korjaukset

  • Moottorioptimointi

Kysy lisää

Yhteydenotto

MH-Turva Oy tarjoaa ratkaisuja ajoneuvojen lämmitykseen, hälytinjärjestelmiin, äänentoistoon kuin muihin osa-alueisiin. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

Yhteydenotto