Autovarustelu

Monipuoliset sähkövarusteet autoihin ja muihin ajoneuvoihin

MH-Turva Oy on ajoneuvojen sähköisten lisävarusteiden asiantuntija. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa ja asentaa ne huolella paikoilleen ajoneuvon mallista ja merkistä riippumatta. Tutustu alla olevaan tuote- ja palveluvalikoimaamme!

Webasto-lämmittimet

Asennamme Webaston helppokäyttöisiä ja kestäviä lämmittimiä, jotka lämmittävät auton sisätilat ja sulattavat sen tuulilasin. Esilämmitetty moottori säästää polttoainetta ja moottoria sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Lisätietoa

Alkolukot

Alkolukko on ajonestolaite, joka sopii niin vapaaehtois- kuin valvotun ajo-oikeuden käyttöön. Asennamme alkolukkoja ympäri Suomen - vaikka asiakkaan luona.

Lisätietoa

Viihde-elektroniikka

Meiltä saat autohifin merkkituotteet sekä muut ajoneuvojen viihdelaitteet soittimista ja kaiutinelementeistä alkaen. Asennamme viihdelaitteita kaikkiin ajoneuvoihin.

Yhteydenotto

Ajopiirturit

Digitaaliset Siemens VDO -ajopiirturit ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia laiteita, jotka keräävät tiedot elektronisesti ajopiirturin massamuistiin ja kuljettajakortille. Tiedot on helppo ladata tietokoneelle.

Kysy lisää

Nopeudenrajoittimet

Asennamme Sturdy -nopeudenrajoittimet kilpailukykyiseen hintaan joko toimipisteessämme Tampereella tai asiakkaan luona Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Kysy lisää

Vakionopeudensäätimet

Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä!

Yhteydenotto

Hälyttimet

MH-Turva Oy myy ja asentaa vakuutusyhtiöiden hyväksymiä hälyttimiä, 2-suuntaisia hälyttimiä sekä muita hälyttimiä autoihin. Meiltä saat myös moottoripyörä- ja venehälyttimet!

Kysy lisää

Muut tuotteet ja palvelut

Meiltä myös:

  • Keskuslukitukset ja kauko-ohjaimet

  • Sireenit

  • Tunnistimet ja puhemoduulit

  • Vikadiagnoosit ja korjaukset

  • Moottorioptimointi

Kysy lisää

Yhteydenotto

MH-Turva Oy tarjoaa ratkaisuja ajoneuvojen lämmitykseen, hälytinjärjestelmiin, äänentoistoon kuin muihin osa-alueisiin. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

Yhteydenotto