Alkolukko

Alkolukkojen myynti ja asennus koko Suomen alueella – MH-Turva Oy

Alkolukko on laite, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden. Mikäli alkoholipitoisuus on liian suuri, laite estää ajoneuvon käynnistymisen. Asennamme alkolukkoja sekä omissa toimitiloissamme Tampereella että asiakkaan luona.

Alkolukko on erinomainen käytännön väline rattijuopumusten ja liikenneonnettomuuksien ehkäisemisessä.

Alkolukko vaatii puhaltamisen ennen ajoneuvon käynnistämistä.

Edustamme Dräger, Dignita- ja LifeSafer- merkkisiä alkolukkoja. Tarjoamme kyseisiin merkkeihin kattavat asennus-ja huoltopalvelut.

Kuvassa oleva Dräger Interlock 7500 soveltuu kaikkiin ajoneuvoihin ja tilanteisiin. Drägerin alkoholimittalaitteet ovatkin yleisessä käytössä sekä terveydenhuollossa että poliisin liikennevalvonnassa.

 

Alkolukon käyttötarkoituksia

Alkolukkoa käytetään usein vapaaehtoiskäytössä kuljetusalan ajoneuvoissa. Alkolukko estää ajoneuvon liikkeellelähdön, mikäli kuljettaja on alkoholin vaikutuksen alainen. Alkolukkojen käyttö on yleistynyt ammattikäytössä ennaltaehkäisevänä laitteena hyvin tuloksin.

Rattijuopumuksesta epäilty henkilö voi hakea poliisilta alkolukolla valvottua ajo-oikeutta.   

Alkolukon ansiosta kuljettaja ei pääse käynnistämään autoa, jos hänellä on vähintään 0,1 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tämä määrä vastaa noin 0,2 promillen alkoholipitoisuutta veressä.

Lisätietoa osoitteessa www.alkolukko.com

Yhteydenotto